KennisCentrum Steen: waarom lid worden?

Het KennisCentrum scoort. Nagenoeg alle bezochte bedrijven worden lid door de werkwijze, lage kosten en vele producten.

Het KennisCentrum vindt dat alle 900 bedrijven die op 1-7-2013 stonden ingeschreven bij het HBA en het Centrum Natuursteen recht hebben op goede informatie.  Door een mailing hebben deze bedrijven een volledig set aan informatie ontvangen. Het lidmaatschap van het KennisCentrum is voor deze bedrijven is zeer goedkoop, omdat zij al jarenlang hebben meebetaald aan het ontwikkelen van vele ’tools’. Onderstaand zijn de voordelen nog eens kort samengevat.

Voordelen lidmaatschap Kenniscentrum Steen.

Het KennisCentrum Steen beschikt over kennis op vele verschillende gebieden. Deze kennis is in vele jaren opgebouwd door het Centrum Natuursteen en het Bedrijfschap Natuursteenbedrijf.

Met het KennisCentrum Steen blijft deze kennis behouden en beschikbaar voor u.

U kunt bij ons terecht voor:

  • 1e lijn voorlichting en informatie: over techniek, arbo, milieu, kwaliteit, cursussen, opleidingen, subsidies, bedrijfsvoering, ict en marketing. Eigenlijk over alles waarmee een modern vakbedrijf (2.0) te maken heeft. Steeds vernieuwend en altijd positief.
  • Arbowet Wij leveren gratis een eerste Arbo check, is uw bedrijf Arbeids-inspectieproof?
  • Uw bedrijf staat op onze site vermeld als specialist in steen. Uw bedrijf wordt dan gevonden in de postcodezoeker op onze website. Momenteel staan alle bedrijven hier vermeld, binnenkort alleen nog maar de actieve leden.
  • Steun bij geschillen met uw klanten. Professioneel en deskundig.
  • Ieder jaar tenminste 1 x bedrijfsbezoek + contact. Wij komen al vele jaren bij veel verschillende bedrijven en hebben daardoor een brede kijk op de sector.
  • Subsidie advies Het centrum beschikt over veel kennis over subsidies voor natuursteenbedrijven. Wij kunnen u goed ondersteunen bij alle regelingen.
  • Bedrijfsoptimalisatie: bijna 50 verschillende ‘tools’ voor alle mogelijke interne verbeteringen tot en met marketing en het veel beter profileren als Vakbedrijf 2.0
  • Uw bedrijf profileren met het nieuwe Q-10-label. Laat zien wat de bijzondere kwaliteiten zijn van uw bedrijf. En dat geeft u de mogelijkheid uw bedrijf op een nieuwe manier te presenteren.

De belangrijkste rede “U heeft altijd een organisatie om op terug te vallen”. Het Centrum kan u adviseren en inspireren op vele gebieden. U bent al lid voor een zeer laag bedrag per jaar.

Bijdrage per jaar:

Omzet tot       € 150.000,- € 100,–
Omzet tot       € 300.000,- € 200,–
Omzet boven  € 300.000,- € 300,-

U kunt uw belangstelling eenvoudig melden met een kort mailbericht of door even te bellen.

Mail: info@kenniscentrumsteen.nl

Tel: 030-2142480

kcs

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan