Vak-steen online

Ook in de bouw gaat steeds meer digitaal. En vanzelfsprekend heeft het Kenniscentrum zwaar geïnvesteerd in dit soort onderwerpen. Er is een Projectteam ICT-3D gevormd die alle technieken nu in huis heeft en beschikbaar stelt aan de sector en de leden. En dat Projectteam werkt ook nu aan verschillende nieuwe toepassingen waarmee natuursteenbedrijven hun positie kunnen versterken.

In het nieuwe online-programma Vak-Steen komen Natuursteen en ICT samen.

Vak-Steen is een tekenprogramma waarmee zeer eenvoudig alle voorkomende bouwonderdelen snel zijn te tekenen. Dorpels tot en met complete aanrechtbladen. En klanten kunnen online bij het bedrijf zelf de maten aangeven. De prijs wordt automatisch berekend en dan is een vraag direct een order met tekening voor de werkplaats. Dat kan met de vaste relaties zonder ander contact.

Meer details zijn beschreven in de Toolbox bij dit onderwerp. Ondernemers die belangstelling hebben voor dit programma kunnen dat doorgeven. KCS neemt contact op om eea toe te lichten en dan wordt ook besproken of een periode geoefend en getest kan worden. Daar zijn dan geen kosten aan verbonden.

vaksteen

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan