Nieuwe plannen Sector Gedenkstenen: een groeimarkt

Er is eerst een nieuwe visie ontwikkeld, omdat er eigenlijk nauwelijks goede plannen bleken te zijn. Met de hulp van met een Projectteam met ervaren ondernemers en specialisten heeft het  Kenniscentrum een nieuwe visie en structuur bedacht die ook praktisch uitvoerbaar is. Het was natuurlijk lastig om echt wezenlijk te vernieuwen. Op basis van die techniek zijn concepten doorontwikkeld vanuit het thema ‘Cultuur en Gedenken’. Daarbij is steeds naar relaties gezocht met alle invalshoeken vanuit de lokale bevolking.

Dit thema ‘Cultuur en Gedenken’  is vervolgens vertaald naar een indeling met 36 items voor ook een site waarmee de doelen gerealiseerd kunnen worden. Ook de vormgeving en wijze van communiceren met vooral beelden wordt volledig omgezet naar dit nieuwe concept.

Met de proefsite www.begraafplaatsen.eu is ervaring opgedaan en nu zal deze proefsite volledig worden opgenomen in de nieuwe site waaraan een jaar is gewerkt.

Als er sectorgenoten zijn die dit aanspreekt en die willen meewerken, dan kunnen zij zich melden via Contact op de KCS-site bij het Projectteam ‘Cultuur en Gedenken’.

Gedenkstenen

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan