Lid worden van het Kenniscentrum Steen.

Sinds de oprichting van het Kenniscentrum Steen wordt de visie van het oude Centrum Natuursteen van 2009 onverkort doorgezet. Deze gedegen visie is beschikbaar voor belangstellenden. En dat blijkt ook te werken gezien de vele initiatieven die sindsdien zijn ontwikkeld zonder euro subsidie.

Wat bedrijven niet voldoende weten is dat ze gewoon lid kunnen worden van het Kenniscentrum tegen een zeer laag bedrag en dan direct van vele faciliteiten gebruik kunnen maken. Het Kenniscentrum werkt met de nieuwe formule van een zeer lage jaarlijkse bijdrage met ook flink wat gratis faciliteiten. En als leden meer diensten wensen af te nemen dan kan dat tegen zeer lage tarieven. Je betaalt dus wat je afneemt en zonder verplichtingen. Er is veel belangstelling vanuit andere sectoren voor deze formule.

De vele diensten zijn zeer hoogwaardig en ook breed. De introductie van het KCS is bovendien gratis. Als een ondernemer kennis wenst te maken met wat het KCS kan bieden dan komen we zonder kosten langs en kunnen altijd minimaal 5 concrete voorbeelden noemen die nuttig en direct toepasbaar zijn voor iedere type bedrijf. Bewijs? Als dat niet zo is, dan is het eerste jaar lid worden gratis. Belangstelling: … laat dat weten via Contact.

kcs

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan