DI-Stone … snel veel draagvlak in sector.

Formule DI-Stone spreekt veel bedrijven aan. Lage contributie en verfrissende visie.

DI-Stone is zeer terughoudend begonnen in de sector. Die tijd is voorbij omdat vele bedrijven de weg vinden naar deze nieuwe organisatie van ondernemers. Het bestuur en deze leden vinden het van belang dat de huidige gang van zaken in de sector snel en fundamenteel wordt vernieuwd. Waar DI-Stone voor staat is onderstaand kort samengevat. En zie verder de site www.DI-Stone.nl

Voordelen lidmaatschap DI-Stone

DI-Stone is een nieuwe vereniging die staat voor Duurzaam en Innovatief ondernemen met steen. Uw lidmaatschap brengt U en Uw bedrijf aantoonbaar voordeel en U helpt daadwerkelijk mee om onze mooie branche sterker te maken, tegen lage kosten.

De belangrijkste voordelen en doelen op een rij:

  • Gratis 1e lijns advies ondernemersvraagstukken Als ondernemer staat u steeds voor complexe vragen. Het is dan goed om direct te kunnen sparren met vertrouwenspersonen. Dat kan kort en via een compacte analyse naar een oplossing. En bij meer complexe vraagstukken, zoals overnames en financiële knelpunten kan maatwerk worden geboden tegen lage kosten door ons netwerk.
  • Gratis toegang tot KennisEvents 2x per jaar (samen met KennisCentrum Steen)Interessante bijeenkomsten waar u zich kunt laten informeren en inspireren door professionals op vele gebieden.
  • Leden zijn direct betrokken bij het bepalen van de koers. We gaan uit van actieve leden. Dat kan prima op afstand doordat u goed wordt geïnformeerd. Doe uzelf niet tekort, neem deel en ervaar hoe stimulerend dat kan zijn. We letten ook goed op de centen en bepalen samen met u aan welke prioriteiten jaarlijks wordt gewerkt.
  • Gemoderniseerde CAO, aangepast aan Uw bedrijfstype. De maatschappij verandert en dus ook de verhoudingen tussen ondernemers en werknemers. Dat vraagt om andere werkmethoden waarmee in vele bedrijven nu al ervaring wordt opgedaan. Denk bijvoorbeeld aan meer flexibiliteit om de productie te optimaliseren, om beter te kunnen concurreren. Ook de rol van de ZZP-er in de bedrijven verdient nadrukkelijk aandacht. De huidige CAO gaat onvoldoende met de tijd mee en daarom willen wij snel vernieuwen.
  • Efficiënt omgaan met (branche) geld en transparant zijn. Ondernemers betaalden altijd een aanzienlijke bijdrage aan het HBA en het SFN (via Cordares). Wij vinden dat de huidige reserves en de heffingen direct veel beter besteed kunnen worden. Het is nu crisis en we moeten de bedrijven nog deze winter stevig ondersteunen bij hun strijd om te overleven en om werk te behouden voor hun werknemers. Vanaf 2014 is er alleen Collectief budget via het de SFN. Ook de besteding van die CAO-middelen kan veel beter dan nu bekend is.

De belangrijkste rede “Samen staan we sterk en kunnen we deze mooie branche verbeteren”

U kunt lid worden van de vereniging DI-Stone voor een zeer laag bedrag per jaar.

Bijdrage per jaar:

tot € 150.000,– omzet : vast € 100,–
tot € 300.000,– omzet : vast € 200,–
vanaf € 300.000 omzet : vast € 300,–
vanaf € 400.000 omzet : vast € 300.– + € 80,– per € 100.000,– omzet, max € 700,–
vanaf € 1.000.000,– omzet : vast € 1.000,–
Inschrijfkosten : eenmalig € 100,-

 

U kunt uw belangstelling eenvoudig melden met een kort mailbericht of door even te bellen.

Mail: info@DI-Stone.nl

Tel: 06 – 2275 2565

di-stone-logo

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan