KennisCentrum Natuursteen ook voor werknemers

Oude arbeidsovereenkomsten zijn verleden tijd

Dat betekent dat ook werknemers ervoor moeten zorgen dat ze minder kwetsbaar zijn. En dat kan alleen als de risico’s bijtijds worden verkleind door breder inzetbaar te zijn. Voor sommigen is dit een cultuurschok, maar de praktijk dwingt ook ambachtelijke vakmensen om goed op te letten en te blijven investeren in zichzelf. Dat geeft voordelen en meer rust als wordt veranderd van baan, binnen of buiten de sector.

Mindset

Dit begint met en andere mindset, een andere manier van kijken naar de omstandigheden. Wat kan je meer leren bij het huidige bedrijf. Wat zijn jouw sterke en minder sterke kanten. Op welke manier kunnen de vaardigheden direct en concreet worden verbeterd zonder langdurige trajecten? Dat kan zeker en begint altijd met die ‘mindset en de eerste stap’. Sta je ervoor open om de mogelijkheden te willen nagaan? Bespreek dat dan eerst met jouw baas. Als ook hij positief is over het leren van nieuwe vaardigheden dan is ‘training on the job’ de beste manieren om soepel te vernieuwen, in de praktijk dus. Mogelijkheden genoeg.

Belangstelling: bespreek dit intern en neem contact op met het KennisCentrum Steen (mail of telefoon). Wij komen snel langs en informeren het bedrijf over de mogelijkheden.

kcs

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan