Nieuwe structuur scholing die aansluit op de praktijk in ieder bedrijf

Voor ieder bedrijf is het belangrijk dat de ondernemer met de werknemers samenwerken aan op- en uitbouw van kennis en kunde. En dat kan nu. Het Kenniscentrum Steen heeft een geheel nieuwe structuur ontwikkeld waarmee ieder bedrijf zowel voor het huidige personeel als nieuwe instromers een compleet scholingsplan kan opstellen. Maatwerk voor ieder bedrijf dus. Korte praktijkgerichte opleidingen zonder ballast. Up to date en met de modernste middelen.

Gratis scholingsplan.

Alles begint met een goed plan dat past bij uw bedrijf. Het Kenniscentrum levert dat zonder kosten en komt in uw bedrijf om dat te bespreken.

Basisopleiding start binnenkort

De Basisopleiding biedt in 10 lesdagen van 15:00 tot 20:00 uur, verspreid over 10 maanden, de basiskennis die nodig is, zowel van praktijk als theorie. De opleiding richt zich vooral op werkplaatspersoneel.

Als je begrijpt waarom je iets doet, of hoe iets werkt, gaat het beter en kun je zelfstandiger werken. Kennis is daarom onmisbaar. Niet alleen van het directe werk, maar ook van zaken er om heen, zoals natuursteenkennis en bouwkunde, altijd praktijkgericht. Tekening lezen vormt een belangrijk onderdeel. Voor een feilloze samenwerking tussen kantoor en werkplaats is dat onmisbaar. Goed is nagedacht over wat echt noodzakelijk is, zodat de theorie uren beperkt blijven tot 2 uur per lesdag, plus 2 uur werken met praktijkvoorbeelden en zelf oefenen. De Basisopleiding bevat de volgende onderdelen:

  • –  vakkennis zagen, frezen, polijsten, monteren, intern transport
  • –  bouwkunde toepassingen van natuursteen en kennis van ondergronden
  • –  materialen uiteraard natuursteen, maar ook kennis van andere materialen
  • –  rekenen vakgericht, vrijstelling mogelijk
  • –  tekeningen tekening lezen en zelf vakschetsen maken
  • –  computervaardigheden geen theorie, maar door toepassing in de opleiding

START BINNENKORT, AANMELDEN NOG MOGELIJK

ROC Midden Nederland te Nieuwegein.
Een alternatief, met name voor schoolverlaters met een 4-daagse werkweek, vormen de brede ROC opleidingen te Nieuwegein. Deze leiden in 2 jaar op tot MBO-basis en in 3 jaar tot MBO-allround in 1 dag les per week. Zie bouweninterieur.rocmn.nl

Overzicht scholing

Nieuwe Scholingsstructuur Natuursteensector

Korte cursussen

Het Kenniscentrum heeft een geheel nieuw concept ontwikkeld dat goed aansluit op de praktijk in ieder bedrijf. Er worden trainingen verzorgd vanuit 60 locaties voor de algemene cursussen, zodat er altijd plaats is in de buurt van uw bedrijf. Enkele voorbeelden:

Smartphone trainingen
In slechts 10 minuten wordt een onderwerp getraind. Van natuursteenkennis tot veilig werken. Uw personeel gebruikt hiervoor de eigen smartphone. Vraag een demo. Dit is slechts een voorbeeld van de nieuwe maatwerktrainingen voor ieder type bedrijf.

Heftruck
Preventiemedewerker, BHV of een korte EHBO-trainingen voor iedere medewerker voor € 25,– als kennismaking. Of toch een erkend certificaat van het Rode Kruis. Dat kan. VCA basis en vol, die zijn er in 5 vormen.

RI&E (Arbo-scan)
volgens Arbowet 1-7-2017 met opleidingen Preventiemedewerker en heftruck in het bedrijf? De Inspectiedienst SZW bleek zeer positief over de wijze waarop de volledig nieuwe eisen in de praktijk zijn gebracht.

Het Kenniscentrum garandeert bovendien de laagste prijs en maatwerk per bedrijf!

Lees verder

Wij geven u graag vrijblijvend advies! In uw bedrijf of telefonisch.

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.