Vakbedrijf & Digitaal: hoe doe je dat?

Bij Vakbedrijven staat het leveren van vakwerk in steen centraal. De contacten met de klanten verlopen echter grotendeels digitaal. Bij acquisitie en het profileren van het bedrijf, maar ook bij de verbetering van de bedrijfsprocessen liggen geweldige kansen die veel beter kunnen worden benut door vakbedrijven.

Digitaal werken betekent voor veel bedrijven ‘mailen, de website en de smartphone. Maar er zijn zoveel meer mogelijkheden. En die zijn direct toepasbaar zonder het inschakelen van dure ICT-bureaus en zonder grote investeringen.

Het Kenniscentrum heeft jarenlang geïnvesteerd in zeer praktische oplossingen voor vakbedrijven die direct kunnen worden toegepast. Ook voor de contacten met de klanten zijn unieke instrumenten beschikbaar waardoor echte vakbedrijven hun waarde ook zo kunnen verzilveren.

Wat en hoe?

In de nieuwsbrief Maart 2020 zijn 2 voorbeelden toegelicht:

  • Vaksteen: om zeer snel goede werktekeningen te maken
  • 3D-Gedenken: 3D-modellen in topkwaliteit

Zien is bewijzen.

Vanuit het Kenniscentrum voelen we er weinig voor om de concurrenten van onze vakbedrijven wijzer te maken. Daarom is bij dit onderwerp besloten om te werken met ‘demo’s op maat’. Als een vakbedrijf belangstelling heeft voor de mogelijkheden, dan verzorgen wij zonder verplichtingen een demo-sessie voor dat bedrijf. Dat kan online of in het bedrijf.

Online?

Inderdaad en ook snel. Wij weten dat vakmensen liever met klanten en in de werkplaats werken en vaak minder belangstelling hebben voor ICT-zaken. En dat hebben we op een simpele wijze opgelost. Wij verrassen u en bewijzen dat graag.

# Hoe …. mail ‘Digitaal’ aan info@kenniscentrumsteen.nl