Kenniscentrum Steen en faciliteiten

Het nieuwe Kenniscentrum Steen is opgericht in 2013 en is praktisch de voortzetting van het Centrum Natuursteen (voorheen Bedrijfschap Natuursteenbedrijf).

De kennis die in de loop der vele jaren is opgebouwd is beschikbaar voor de bedrijven. De bedrijven die op 1-7-2013 stonden ingeschreven hebben extra voordelen: zij hebben immers jarenlang meebetaald.

Met de meeste bedrijven is lang en goed samenwerkt: bij opleidingen, cursussen, technische zaken, promotie en kwaliteitstrajecten. Zo is bij 80 % van de cao-bedrijven ooit een Arbo- en Legionella-scan uitgevoerd. En die bedrijven en contacten zijn zeker niet vergeten.

Het kenniscentrum is volledig onafhankelijk en werkt daarom ook met een basiscontributie van € 100,– per bedrijf per jaar. Hiervoor worden vele faciliteiten geboden, zie o.a.:

Word nu direct lid van het Kenniscentrum Steen.

Minimale kosten met garantie. Wij komen uw bedrijf bezoeken en noemen minimaal 5 concrete zaken waar uw bedrijf direct voordeel aan heeft. Bent u eind 2017 niet tevreden, dan wordt de contributie terugbetaald.

Word nu lid van het kenniscentrum!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.