Informatie & Publicaties

Natuursteen maakt het verschil

Uw projecten zijn stuk voor stuk uniek te noemen en natuursteen past daar perfect bij. Dit natuurproduct combineert een tijdloos en uniek uiterlijk met functionaliteit. Vanaf de Griekse bouwkunst tot aan de moderne architectuur is het daarom veelvuldig toegepast in spraakmakende bouwwerken. Met natuursteen maakt u uw projecten wel heel bijzonder.

Ontwerpvrijheid

Natuursteen is leverbaar in talloze kleuren, afmetingen en oppervlakte afwerkingen. Bekende soorten als marmer, graniet, leisteen en kwartsiet kunnen helemaal naar uw wens worden afgewerkt door het natuursteen vakbedrijf. Er is meer mogelijk dan menigeen denkt.

Gebruiksgemak

Natuursteen kan tegen een stootje. Het is eenvoudig te onderhouden en bijzonder duurzaam. En na vele jaren intensief gebruik krijgt het materiaal nog meer karakter: het wordt ‘mooi oud’.

Topkwaliteit

Natuursteen is een kwalitatief hoogwaardig materiaal. Voor een goed resultaat zijn de materiaalkeuze, detaillering en montage van groot belang. De vakmensen van gespecialiseerde vakbedrijven kunnen u adviseren. Er zijn voldoende specialisten, ook bij u in de buurt. Zij adviseren u graag en goed! Zie hiervoor ‘Vind een vakbedrijf’.

Graniet en Gneis

Marmer & Kalksteen

Leisteen & Kwartsiet

Meer weten over Informatie & Publicaties