VCA Vol EXAMEN LOS

Werkt u of gaat u operationeel werk verrichten met een verhoogd risico op lichamelijk letsel en/of bij een VCA basis gecertificeerd bedrijf?

U bent verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. U bent geen leidinggevende of hoofdaannemer? U moet dan in het bezit zijn van een geldig Basisveiligheid VCA diploma.

€89,00 exclusief BTW voor de Nederlandse versie.
€89,00 exclusief BTW voor de Engelse en Poolse versie.

Onafhankelijk examen
Het VCA examen is een officieel landelijk examen. VOL VCA maximaal 75 minuten. U heeft keuze uit ca. 15 locaties in Nederland.

Certificaat
Iedere cursist die geslaagd is voor het onafhankelijk VCA examen ontvangt een persoonlijk VCA diploma en bijbehorend plastic pasje in creditcard formaat. Het diploma is 10 jaar geldig. Het VCA diploma is geldig in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.
Spatie
Register
Alle VCA diploma´s worden geregistreerd in het CDR register (Centraal Diploma Register) van de VCA Examenbank. Tevens wordt het VCA diploma geregistreerd in de KennisCentrum Steen Academy. Cursisten ontvangen op tijd oproep voor vernieuwing.

Schrijf je nu in voor deze cursus

  • Hidden

vakman aan het werk

VCA Vol los examen

 
VCA Vol alleen examen
Onafhankelijk examen Het VCA examen is een officieel landelijk examen. VOL VCA maximaal 75 minuten. U heeft keuze uit ca. 15 locaties in Nederland.
Certificaat Iedere cursist die geslaagd is voor het onafhankelijke examen ontvangt een persoonlijk certificaat en bijbehorende pasje in creditcard formaat. Dit certificaat is 10 jaar geldig. Het certificaat is geldig in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.
Register Alle VCA diploma´s worden geregistreerd in het CDR register (Centraal Diploma Register) van de VCA Examenbank. Tevens wordt het VCA diploma geregistreerd in de KennisCentrum Steen Academy. Cursisten ontvangen op tijd oproep voor vernieuwing.
Prijs €89,00 exclusief BTW voor de Nederlandse versie.
€89,00 exclusief BTW voor de Engelse versie.

Schrijf je nu in voor dit examen

  • Hidden