VCA BASIS EXAMEN LOS

Werkt u of gaat u operationeel werk verrichten met een verhoogd risico op lichamelijk letsel en/of bij een VCA basis gecertificeerd bedrijf?

U bent verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. U bent geen leidinggevende of hoofdaannemer? U moet dan in het bezit zijn van een geldig Basisveiligheid VCA diploma.

€84,00 exclusief BTW voor de Nederlandse versie.
€89,00 exclusief BTW voor de Engelse en Poolse versie.

Onafhankelijk examen
Het VCA basis examen is een officieel landelijk examen. Voor het examen VCA Basis heeft u maximaal 60 minuten. Bekijk hier onze examenlocaties. Met meer dan 40 locaties door heel Nederland is er altijd een bij u in de buurt.

Certificaat
Iedere cursist die geslaagd is voor het onafhankelijk VCA examen ontvangt een persoonlijk VCA diploma en bijbehorend plastic pasje in creditcard formaat. Het diploma is 10 jaar geldig. Het VCA diploma is geldig in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Register
Alle VCA diploma´s worden geregistreerd in het CDR register (Centraal Diploma Register) van de VCA Examenbank. Tevens wordt het VCA diploma geregistreerd in de KennisCentrum Steen Academy. Cursisten ontvangen op tijd oproep voor vernieuwing.

Schrijf je nu in voor deze cursus

  • Hidden

vakman aan het werk