Preventiemedewerker incompany cursus

Als (aanstaande) preventiemedewerker is het belangrijk dat u over de juiste kennis en vaardigheden beschikt. Dat u weet hoe u de RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie) op een praktische manier kunt of laat uitvoeren. Maar ook dat u kennis krijgt van de juiste toepassing van de Arbo wet- en regelgeving. Wilt u graag actief meewerken aan goede arbeidsomstandigheden in uw bedrijf samen met de directie en de andere medewerkers. Dan past de incompany preventiemedewerker cursus precies bij u!

Goede arbeidsomstandigheden moeten gedragen worden door iedereen in het bedrijf. En juist daarom is deze ‘Incompanycursus’ zeer geschikt. Een medewerker kan Preventiemedewerker worden voor 1-2 jaar. Het is belang dat er draagvlak is bij de rest van het bedrijf.

Prijs € 140,- per medewerker

Training in de praktijk.

De Preventiemedewerker wordt betrokken bij het opstellen en uitvoeren van de RI&E en daarbij wordt geleerd door de Arbocoach van het Kenniscentrum wat bekend en belangrijk is over o.a. de top 10 risoco’s en praktijkoplossingen. Dit alles is volledig toegesneden op de situatie in dat bedrijf. Zeer nuttig en bovendien leerzaam.

Schrijf je nu in voor deze cursus

  • Hidden